Sylvie Meis gaat Duitse Love Island VIP presenteren: 'Ze is expert in daten, eerlijk en direct'

Sylvie Meis gaat Duitse Love Island VIP presenteren: 'Ze is expert in daten, eerlijk en direct'

Sylvie Meis gaat Duitse <em>Love Island VIP</em> presenteren: 'Ze is expert in daten, eerlijk en direct' Sylvie Meis heeft een nieuwe presentatieklus te pakken, in Duitsland gaat ze Love Island VIP aan elkaar praten. Twee Duitse correspondenten vertellen waarom Sylvie uitermate geschikt is voor deze job. Volgens de journalisten is Sylvie inmiddels een expert in daten. Maar ze is ook in Duitsland zo geliefd omdat ze zo eerlijk en direct is, ook over haar liefdesleven. “Dan is ze getrouwd, is ze gescheiden, gaat ze vreemd en dan heeft ze weer een nieuw vriendje…” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland bakt seizoen 12 start zondag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Ronald Molendijk en Evert Santegoeds werden niet blij van Joost Klein bij Eva: 'Stel de juiste vraag!' Bekijk deze video » Joost Klein over Songfestival-incident: 'Vader bij voetbal heftiger dan wat er echt is gebeurd' Bekijk deze video » Had Frans Bauer een affaire met Sieneke? De volkszanger reageert bij Shownieuws Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 10:58

Sylvie Meis heeft een nieuwe presentatieklus te pakken, in Duitsland gaat ze Love Island VIP aan elkaar praten. Twee Duitse correspondenten vertellen waarom Sylvie uitermate geschikt is voor deze job. Volgens de journalisten is Sylvie inmiddels een expert in daten. Maar ze is ook in Duitsland zo geliefd omdat ze zo eerlijk en direct is, ook over haar liefdesleven. “Dan is ze getrouwd, is ze gescheiden, gaat ze vreemd en dan heeft ze weer een nieuw vriendje…”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's