Vandaag Inside: 'René le Blanc wordt uitgenodigd om uitgelachen te worden'

Vandaag Inside: 'René le Blanc wordt uitgenodigd om uitgelachen te worden'

Vandaag Inside: '<em>René le Blanc</em> wordt uitgenodigd om uitgelachen te worden' Hoe is het toch met René le Blanc, de volkszanger die compleet van het toneel lijkt te zijn verdwenen en eigenlijk niet meer voorbijkomt op tv. In het verleden is hij weleens te gast geweest van de heren van Vandaag Inside maar dat liep allemaal niet even lekker: 'We hebben hem hier drie keer gehad maar drie keer wilde hij niet live zingen'', vertelt Johan Derksen. 'Wordt uitgenodigd om uitgelachen'Vervolgens maakt René een opmerking waardoor Le Blanc vermoedelijk nooit meer terug zal willen komen: 'Je wordt natuurlijk ook uitgenodigd om gewoon uitgelachen te worden.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Linda de Mol sneert op première Gooische Vrouwen naar Angela de Jong: 'Zo raar!' Bekijk deze video » Johan Derksen over Joost Klein: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft' Bekijk deze video » Had Frans Bauer een affaire met Sieneke? De volkszanger reageert bij Shownieuws Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 10:56

Hoe is het toch met René le Blanc, de volkszanger die compleet van het toneel lijkt te zijn verdwenen en eigenlijk niet meer voorbijkomt op tv. In het verleden is hij weleens te gast geweest van de heren van Vandaag Inside maar dat liep allemaal niet even lekker: 'We hebben hem hier drie keer gehad maar drie keer wilde hij niet live zingen'', vertelt Johan Derksen.

'Wordt uitgenodigd om uitgelachen'
Vervolgens maakt René een opmerking waardoor Le Blanc vermoedelijk nooit meer terug zal willen komen: 'Je wordt natuurlijk ook uitgenodigd om gewoon uitgelachen te worden.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's