Linda de Mol sneert op première Gooische Vrouwen naar Angela de Jong: 'Zo raar!'

Linda de Mol sneert op première Gooische Vrouwen naar Angela de Jong: 'Zo raar!'

Linda de Mol sneert op première <em>Gooische Vrouwen</em> naar Angela de Jong: 'Zo raar!' Olcay Gulsen vertelt bij Vandaag Inside dat ze bij de première van de serie Gooische Vrouwen was en ze is erg enthousiast over de serie. Toch kan ze niet begrijpen dat Linda de Mol wederom een sneer uitdeelde aan columniste Angela de Jong. Linda de Mol geen niveau?De Mol vertelde volgens Gulsen in haar dankwoord dat ze het zwaar heeft gehad en het plezier in haar vak had verloren. Ondanks dit kwetsbare verhaal kon ze het niet laten om de kritische De Jong neer te halen. Ze zei dat iedereen Gooische Vrouwen leuk vindt, behalve De Jong. “Ik vond dat zo raar!”, aldus Olcay. “Waarom doe jij dit? Dit heb je helemaal niet nodig!” Volgens Derksen heb je dan geen niveau… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: gaat niet Trump maar Harris de Amerikaanse verkiezingen winnen? Bekijk deze video » Johan Derksen over Joost Klein: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft' Bekijk deze video » Vandaag Inside: zien we Elle-hoofdredacteur Anke de Jong snel in de studio? Bekijk deze video » Waarom zit Eus niet meer bij Vandaag Inside? 'Dit is ongemakkelijke tv!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 24 October om 10:12

Olcay Gulsen vertelt bij Vandaag Inside dat ze bij de première van de serie Gooische Vrouwen was en ze is erg enthousiast over de serie. Toch kan ze niet begrijpen dat Linda de Mol wederom een sneer uitdeelde aan columniste Angela de Jong.

Linda de Mol geen niveau?
De Mol vertelde volgens Gulsen in haar dankwoord dat ze het zwaar heeft gehad en het plezier in haar vak had verloren. Ondanks dit kwetsbare verhaal kon ze het niet laten om de kritische De Jong neer te halen. Ze zei dat iedereen Gooische Vrouwen leuk vindt, behalve De Jong. “Ik vond dat zo raar!”, aldus Olcay. “Waarom doe jij dit? Dit heb je helemaal niet nodig!” Volgens Derksen heb je dan geen niveau…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's