Waarom zit Eus niet meer bij Vandaag Inside? 'Dit is ongemakkelijke tv!'

Waarom zit Eus niet meer bij Vandaag Inside? 'Dit is ongemakkelijke tv!'

Waarom zit Eus niet meer bij <em>Vandaag Inside</em>? 'Dit is ongemakkelijke tv!' In Vandaag Inside gaat het gesprek over de geloofwaardigheid van gasten die bij de talkshow aanschuiven. En dan is de grote vraag: waar is Eus? Eerder was Özcan Akyol regelmatig te gast bij VI, maar het valt Olcay Gulsen op dat hij nu te zien is bij Eva. Johan Derksen laat weten dat Eus is Turkije zit en dat hij niks tegen hem heeft, maar volgens Olcay is het zeer ‘ongemakkelijke tv’. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen: 'Ik heet eigenlijk geen Johan Derksen' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Houd op over Joost Klein, stuur die gek niet naar Songfestival' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik word burgemeester van Woerden' Bekijk deze video » Vandaag Inside: gaat niet Trump maar Harris de Amerikaanse verkiezingen winnen? Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 24 October om 09:11

In Vandaag Inside gaat het gesprek over de geloofwaardigheid van gasten die bij de talkshow aanschuiven. En dan is de grote vraag: waar is Eus? Eerder was Özcan Akyol regelmatig te gast bij VI, maar het valt Olcay Gulsen op dat hij nu te zien is bij Eva. Johan Derksen laat weten dat Eus is Turkije zit en dat hij niks tegen hem heeft, maar volgens Olcay is het zeer ‘ongemakkelijke tv’.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's