Joost Klein bij Eva Jinek over Songfestival: 'Het raakt me nog te erg'

Joost Klein bij Eva Jinek over Songfestival: 'Het raakt me nog te erg'

<em>Joost Klein</em> bij Eva Jinek over Songfestival: 'Het raakt me nog te erg' Joost Klein deed eindelijk zijn verhaal in een talkshow, woensdagavond was hij te gast in de talkshow van Eva Jinek. Afgelopen jaar werd hij gediskwalificeerd bij het Eurovisie Songfestival vanwege een incident. Joost wil niet de aansteller zijnKlein is gevraagd om dit jaar weer mee te doen aan het Songfestival, zo zou hij een herkansing krijgen op het liedjesfestijn. Maar de Europapa-zanger heeft besloten dit niet te doen. “Het raakt me gewoon nog te erg. Het doet nog bij mij wel heel veel pijn”, vertelt Joost. “Ik wil niet per se de aansteller zijn maar ik wil ook niet liegen.” Bekijk de video van Eva met Joost Klein hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eva (@eva.avrotros) Angela de Jong in RTL Boulevard over Eurovisie Songfestival: "Als we gaan, zitten we vast aan Joost Klein" Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Houd op over Joost Klein, stuur die gek niet naar Songfestival' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Joost Klein gaat NIET naar Eurosongfestival 2025, hoe nu verder? Bekijk deze video »
Thursday 24 October om 09:08

Joost Klein deed eindelijk zijn verhaal in een talkshow, woensdagavond was hij te gast in de talkshow van Eva Jinek. Afgelopen jaar werd hij gediskwalificeerd bij het Eurovisie Songfestival vanwege een incident.

Joost wil niet de aansteller zijn
Klein is gevraagd om dit jaar weer mee te doen aan het Songfestival, zo zou hij een herkansing krijgen op het liedjesfestijn. Maar de Europapa-zanger heeft besloten dit niet te doen. “Het raakt me gewoon nog te erg. Het doet nog bij mij wel heel veel pijn”, vertelt Joost. “Ik wil niet per se de aansteller zijn maar ik wil ook niet liegen.”

Bekijk de video van Eva met Joost Klein hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's