Joost Klein over Songfestival-incident: 'Vader bij voetbal heftiger dan wat er echt is gebeurd'

Joost Klein over Songfestival-incident: 'Vader bij voetbal heftiger dan wat er echt is gebeurd'

<em>Joost Klein</em> over Songfestival-incident: 'Vader bij voetbal heftiger dan wat er echt is gebeurd' Joost Klein heeft woensdagavond bij Eva voor het eerst verteld over het incident op het Eurovisie Songfestival waardoor hij werd gediskwalificeerd. Joost zegt niet wat er precies is gebeurd, maar laat er wel een en ander over los. Joost Klein over doodsbedreigingenBij Shownieuws wordt een fragment getoond uit de talkshow. “Doodsbedreigingen, ik heb beveiliging... Er is gewoon een politieke boosheid eromheen ontstaan”, vertelt de zanger. Klein zou een bedreigende beweging hebben gemaakt richting een cameravouw, volgens Joost is er van een mug een olifant gemaakt. “Ik denk dat een vader in de ochtend bij de voetbal heftiger was dan wat er echt is gebeurd.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Eva hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Joost Klein gaat NIET naar Eurosongfestival 2025, hoe nu verder? Bekijk deze video » Johan Derksen over Joost Klein: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft' Bekijk deze video » Joost Klein bij Eva Jinek over Songfestival: 'Het raakt me nog te erg' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 09:57

Joost Klein heeft woensdagavond bij Eva voor het eerst verteld over het incident op het Eurovisie Songfestival waardoor hij werd gediskwalificeerd. Joost zegt niet wat er precies is gebeurd, maar laat er wel een en ander over los.

Joost Klein over doodsbedreigingen
Bij Shownieuws wordt een fragment getoond uit de talkshow. “Doodsbedreigingen, ik heb beveiliging... Er is gewoon een politieke boosheid eromheen ontstaan”, vertelt de zanger. Klein zou een bedreigende beweging hebben gemaakt richting een cameravouw, volgens Joost is er van een mug een olifant gemaakt. “Ik denk dat een vader in de ochtend bij de voetbal heftiger was dan wat er echt is gebeurd.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Eva hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's