Johan Derksen over Joost Klein: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft'

Johan Derksen over Joost Klein: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft'

Johan Derksen over <em>Joost Klein</em>: 'Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft' Joost Klein was woensdagavond te gast bij Eva Jinek om eindelijk zijn verhaal te doen over het Eurovisie Songfestival. En uiteraard wordt daarover gesproken bij Vandaag Inside. ‘Joost Klein stelt zich aan als een clowntje’Johan Derksen is duidelijk over Joost Klein en noemt hem ‘een of ander Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft en die zich aanstelt als een clowntje’. René van der Gijp vindt dat Joost zich bij de Gouden Televizier-Ring gedroeg als een ‘kleuter en een idioot’ maar volgens hem maakt iedereen fouten en moeten we er niet al te moeilijk over doen… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen: 'Houd op over Joost Klein, stuur die gek niet naar Songfestival' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Joost Klein gaat NIET naar Eurosongfestival 2025, hoe nu verder? Bekijk deze video » Joost Klein bij Eva Jinek over Songfestival: 'Het raakt me nog te erg' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 24 October om 09:43

Joost Klein was woensdagavond te gast bij Eva Jinek om eindelijk zijn verhaal te doen over het Eurovisie Songfestival. En uiteraard wordt daarover gesproken bij Vandaag Inside.

‘Joost Klein stelt zich aan als een clowntje’
Johan Derksen is duidelijk over Joost Klein en noemt hem ‘een of ander Kermis-zangertje die nog nooit wat gepresteerd heeft en die zich aanstelt als een clowntje’. René van der Gijp vindt dat Joost zich bij de Gouden Televizier-Ring gedroeg als een ‘kleuter en een idioot’ maar volgens hem maakt iedereen fouten en moeten we er niet al te moeilijk over doen…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's