Eerste beelden Lieve Gordon: buschauffeur krijgt een make-over

Eerste beelden Lieve Gordon: buschauffeur krijgt een make-over

Eerste beelden <em>Lieve Gordon</em>: buschauffeur krijgt een make-over Gordon komt binnenkort met een nieuw programma bij SBS6: Lieve Gordon. In deze show laat de presentator wensen in vervulling gaan en je kunt hier de eerste beelden bekijken. Gordon helpt jongen met spleetje tussen de tandenIn een fragment is te zien dat Gordon een buschauffeur te hulp schiet. Hij heeft namelijk een spleetje tussen zijn tanden, al is het volgens Gordon meer ‘een soort sluisdeur van Rotterdam’. Deze jongen krijgt een make-over van Gordon en bij de onthulling lijken beide heren erg blij te zijn met het eindresultaat… Bekijk de eerste beelden van Lieve Gordon hierboven. Zien: Gordon regelt politie-escorte op Bali om naar feestje te gaan Bekijk deze video » Gordon geschokt door zijn oude verwilderde huis, 'moet er bijna van huilen' (Dit ben ik: Gordon) Bekijk deze video » Gordon blikt terug op veelbesproken interview met Jeroen Pauw: 'Volgensmij was hij dronken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 11:35

Gordon komt binnenkort met een nieuw programma bij SBS6: Lieve Gordon. In deze show laat de presentator wensen in vervulling gaan en je kunt hier de eerste beelden bekijken.

Gordon helpt jongen met spleetje tussen de tanden
In een fragment is te zien dat Gordon een buschauffeur te hulp schiet. Hij heeft namelijk een spleetje tussen zijn tanden, al is het volgens Gordon meer ‘een soort sluisdeur van Rotterdam’. Deze jongen krijgt een make-over van Gordon en bij de onthulling lijken beide heren erg blij te zijn met het eindresultaat…

Bekijk de eerste beelden van Lieve Gordon hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's