Danny wil graag een knuffel van Veer in Lang leve de liefde: 'Eeh, nee'

Danny wil graag een knuffel van Veer in Lang leve de liefde: 'Eeh, nee'

Danny wil graag een knuffel van Veer in <em>Lang leve de liefde</em>: 'Eeh, nee' In Lang leve de liefde vraagt Danny om een knuffel van zijn date, maar daar heeft Veer helemaal geen zin in. “Eeh, nee.” Als het gesprek vervolgens gaat over loyaliteit, blijken de twee daar heel anders over te denken. Danny vindt zoenen met een ander al vreemdgaan, terwijl Veer het helemaal prima vindt als haar partner met een ander het bed in duikt. “Ga je gang, waarom zou ik jou van je vleselijke lusten ontdoen?” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Adele en Guy gaan van samen slapen naar apart op de bank, waarom? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wietse en Ashley doen de Britney-dans Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wendy geeft Bas wereldbol en rauw ei, wat zit daar achter? Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 13:03

In Lang leve de liefde vraagt Danny om een knuffel van zijn date, maar daar heeft Veer helemaal geen zin in. “Eeh, nee.” Als het gesprek vervolgens gaat over loyaliteit, blijken de twee daar heel anders over te denken. Danny vindt zoenen met een ander al vreemdgaan, terwijl Veer het helemaal prima vindt als haar partner met een ander het bed in duikt. “Ga je gang, waarom zou ik jou van je vleselijke lusten ontdoen?”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's