De Bondgenoten: Jesse overstuur door snurkende Jason, 'ben zo klaar met hem!'

De Bondgenoten: Jesse overstuur door snurkende Jason, 'ben zo klaar met hem!'

<em>De Bondgenoten</em>: Jesse overstuur door snurkende Jason, 'ben zo klaar met hem!' In De Bondgenoten is Jesse helemaal in tranen. Reden is de snurkende Jason, hij houdt Jesse al nachtenlang uit zijn slaap. Maar dat niet alleen, Jason is ook niet echt bereid om er iets aan te doen. “Ik kan het niet meer met hem, echt niet”, huilt Jesse. “Hij erkent niks van zijn fouten, ik ben zo klaar met hem!” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Maurice in De Bondgenoten: 'Ik kan dit niet handelen, kap ermee' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jamie en Steven Kazàn geven de kandidaten een goochel-opdracht Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rami krijgt mysterieuze brief en moet een keuze maken Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 October om 15:49

In De Bondgenoten is Jesse helemaal in tranen. Reden is de snurkende Jason, hij houdt Jesse al nachtenlang uit zijn slaap. Maar dat niet alleen, Jason is ook niet echt bereid om er iets aan te doen. “Ik kan het niet meer met hem, echt niet”, huilt Jesse. “Hij erkent niks van zijn fouten, ik ben zo klaar met hem!”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's