Lang Leve de Liefde: Adele en Guy gaan van samen slapen naar apart op de bank, waarom?

Lang Leve de Liefde: Adele en Guy gaan van samen slapen naar apart op de bank, waarom?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Adele en Guy gaan van samen slapen naar apart op de bank, waarom? In Lang Leve de Liefde komt Guy binnen met een vlotte babbel wat wel in de smaak valt bij Adele. De twee hebben gezellige gesprekken en veel overeenkomsten. Het is zo gezellig dat zij aan het eind van de avond besluiten samen in één bed te gaan slapen. Toch eindigt Guy op de bank. Wat is er gebeurd? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: gezellige date eindigt in pyama in bed maar wordt er verlengd? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je bent gewoon een beetje lui' Bekijk deze video » Thirza in Lang leve de liefde: 'Ik lig beter in de markt dan jij' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 22 October om 19:57

In Lang Leve de Liefde komt Guy binnen met een vlotte babbel wat wel in de smaak valt bij Adele. De twee hebben gezellige gesprekken en veel overeenkomsten. Het is zo gezellig dat zij aan het eind van de avond besluiten samen in één bed te gaan slapen. Toch eindigt Guy op de bank. Wat is er gebeurd?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's