Kees zingt samen met Patty Brard 'Feesten In De Stad', John de Bever verkleed als panter (Shownieuws)

Kees zingt samen met Patty Brard 'Feesten In De Stad', John de Bever verkleed als panter (Shownieuws)

Kees zingt samen met <em>Patty Brard</em> 'Feesten In De Stad', <em>John de Bever</em> verkleed als panter (<em>Shownieuws</em>) John de Bever doet met zijn partner Kees én met Patty Brard wederom een gooi naar een plek in de hitlijsten. Kees en Patty zingen de sterren van de hemel in de videoclip 'Feesten In De Stad' terwijl John verkleed is als panter... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes en Monique organiseren feestje voor jarige zoon: 'De hel op aarde' Bekijk deze video » Chantal Janzen: 'Veel ontroering bij De Golden Bachelor' Bekijk deze video » Shownieuws: studiegenoot Alexia onthult escapades prinses in Londen Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 22 October om 19:48

John de Bever doet met zijn partner Kees én met Patty Brard wederom een gooi naar een plek in de hitlijsten. Kees en Patty zingen de sterren van de hemel in de videoclip 'Feesten In De Stad' terwijl John verkleed is als panter...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's