André Hazes en Monique organiseren feestje voor jarige zoon: 'De hel op aarde'

André Hazes en Monique organiseren feestje voor jarige zoon: 'De hel op aarde'

<em>André Hazes</em> en Monique organiseren feestje voor jarige zoon: 'De hel op aarde' Ter ere van de verjaardag van de zoon van André Hazes en Monique Westenberg organiseert het stel een feestje. De twee pakken behoorlijk uit want in de beelden is te zien dat ze onder meer zwemmen, in tenten slapen en lasergamen. Daarbij gaan ze met z’n allen naar een indoor speeltuin. “We zijn dus nu eigenlijk in de hel op aarde.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen snapt niets van actie Rachel Hazes: 'Dan is er iets mis met je' Bekijk deze video » Bram Moszkowicz over vete André en Rachel Hazes: 'Ik wil bemiddelen' Bekijk deze video » Monique Westenberg laat haar nieuwe neus zien: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 21 October om 10:18

Ter ere van de verjaardag van de zoon van André Hazes en Monique Westenberg organiseert het stel een feestje. De twee pakken behoorlijk uit want in de beelden is te zien dat ze onder meer zwemmen, in tenten slapen en lasergamen. Daarbij gaan ze met z’n allen naar een indoor speeltuin. “We zijn dus nu eigenlijk in de hel op aarde.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's