Het stoort Rob Goossens dat Gooische Vrouwen geen interviews geven: 'Noord-Koreaans'

Het stoort Rob Goossens dat Gooische Vrouwen geen interviews geven: 'Noord-Koreaans'

Monday 21 October om 15:05

In RTL Boulevard vertellen de Gooische Vrouwen meer over het nieuwe seizoen van de serie, maar wie denkt dat RTL Boulevard Linda de Mol en haar collega’s mocht interviewen heeft het mis. Volgens Rob Goossens is het ‘niet toevallig’ dat de kritische noot ontbreekt in het interview.

Linda de Mol wel op rode loper?
“Ze houden ons waarschijnlijk voor het Noord-Koreaanse staatsomroep want ze hebben een bandje opgestuurd en daar moeten we het mee doen”, vertelt Goossens. Linda de Mol ligt al een tijdje over vuur sinds haar hereniging met de omstreden Jeroen Rietbergen en ze sneert in haar magazine regelmatig naar de media. Het is de grote vraag of Linda wel op de rode loper verschijnt als de langverwachte nieuwe reeks van Gooische Vrouwen in première gaat…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Het stoort Rob Goossens dat <em>Gooische Vrouwen</em> geen interviews geven: 'Noord-Koreaans' In RTL Boulevard vertellen de Gooische Vrouwen meer over het nieuwe seizoen van de serie, maar wie denkt dat RTL Boulevard Linda de Mol en haar collega’s mocht interviewen heeft het mis. Volgens Rob Goossens is het ‘niet toevallig’ dat de kritische noot ontbreekt in het interview. Linda de Mol wel op rode loper?“Ze houden ons waarschijnlijk voor het Noord-Koreaanse staatsomroep want ze hebben een bandje opgestuurd en daar moeten we het mee doen”, vertelt Goossens. Linda de Mol ligt al een tijdje over vuur sinds haar hereniging met de omstreden Jeroen Rietbergen en ze sneert in haar magazine regelmatig naar de media. Het is de grote vraag of Linda wel op de rode loper verschijnt als de langverwachte nieuwe reeks van Gooische Vrouwen in première gaat… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. Nieuwe beelden Gooische Vrouwen: gaat Vlinder moeder Anouk achterna? (video) Bekijk deze video » Gooische Vrouwen: Roelien neemt 'eenzame zeikerd' te grazen met een soes Bekijk deze video » Gooische Vrouwen: Yari (Alex Klaasen) geeft seksadvies aan Cheryl (video) Bekijk deze video » Tippi Wan-actrice Cystine Carreon: 'Ik zou die Gooische Vrouwen-rol nu niet meer spelen' Bekijk deze video »
Serie :
Het stoort Rob Goossens dat Gooische Vrouwen geen interviews geven: 'Noord-Koreaans'

Actuele video's

Meer actuele video's