Britney Spears trouwt met zichzelf: bekijk de nogal bizarre beelden

Britney Spears trouwt met zichzelf: bekijk de nogal bizarre beelden

<em>Britney Spears</em> trouwt met zichzelf: bekijk de nogal bizarre beelden Britney Spears komt met een zeer bijzondere mededeling op Instagram: ze is weer een getrouwde vrouw. Het gaat om het vierde huwelijk van de 42-jarige zangeres, een jaar na de scheiding van Sam Asghari. Maar ze heeft deze keer geen nieuwe kerel aan de haak geslagen, Britney is namelijk getrouwd met niemand minder dan zichzelf. Dat maakt de popdiva bekend in een nogal doorschijnend trouwjurkje met een zeer zwoele blik… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes en Monique organiseren feestje voor jarige zoon: 'De hel op aarde' Bekijk deze video » Chantal Janzen: 'Veel ontroering bij De Golden Bachelor' Bekijk deze video » Guus Meeuwis in Vlaamse versie Beste Zangers: deur open voor Nederlandse editie? Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 21 October om 11:12

Britney Spears komt met een zeer bijzondere mededeling op Instagram: ze is weer een getrouwde vrouw. Het gaat om het vierde huwelijk van de 42-jarige zangeres, een jaar na de scheiding van Sam Asghari. Maar ze heeft deze keer geen nieuwe kerel aan de haak geslagen, Britney is namelijk getrouwd met niemand minder dan zichzelf. Dat maakt de popdiva bekend in een nogal doorschijnend trouwjurkje met een zeer zwoele blik…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's