De Bondgenoten: Jason vertelt Demi dat hij haar 'leuk leuk' vindt

De Bondgenoten: Jason vertelt Demi dat hij haar 'leuk leuk' vindt

<em>De Bondgenoten</em>: Jason vertelt Demi dat hij haar 'leuk leuk' vindt In De Bondgenoten zegt Demi dat ze feilloos aanvoelt dat Jason geen gevoelens heeft voor haar. "Is dat zo?", vraagt Jason. Demi zegt te voelen dat ze een vriendschappelijke band hebben, maar Jason reageert een beetje vaag en geïrriteerd. Na even doorvragen geeft Jason toe dat hij Demi 'leuk leuk' vindt. Maar is hij ook verliefd? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Senna en Demi walgen van Annet, 'ze vindt zichzelf geweldig' Bekijk deze video » Senna duidelijk tegen Floris in De Bondgenoten: 'Geen gevoelens op die manier' Bekijk deze video » Jesse in De Bondgenoten: 'Ik kan de wc niet schoonmaken, heb smetvrees' Bekijk deze video »
TV :
Monday 21 October om 14:30

In De Bondgenoten zegt Demi dat ze feilloos aanvoelt dat Jason geen gevoelens heeft voor haar. "Is dat zo?", vraagt Jason. Demi zegt te voelen dat ze een vriendschappelijke band hebben, maar Jason reageert een beetje vaag en geïrriteerd. Na even doorvragen geeft Jason toe dat hij Demi 'leuk leuk' vindt. Maar is hij ook verliefd?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's