Thirza in Lang leve de liefde: 'Ik lig beter in de markt dan jij'

Thirza in Lang leve de liefde: 'Ik lig beter in de markt dan jij'

Thirza in <em>Lang leve de liefde</em>: 'Ik lig beter in de markt dan jij' Thirza en Dexx vinden de start van hun dating-avontuur in Lang leve de liefde behoorlijk spannend. Maar al snel laat Thirza merken dat het met haar zelfvertrouwen wel goed zit. Uit de vragenpot komt de kwestie naar boven wie van hen het beste in de markt ligt. Thirza is ervan overtuigd dat zij dat is, dat weet ze gewoon uit ervaring… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Eric heeft wel behoefte aan intimiteit maar slaapt op de bank Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: gezellige date eindigt in pyama in bed maar wordt er verlengd? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je bent gewoon een beetje lui' Bekijk deze video »
TV :
Monday 21 October om 12:33

Thirza en Dexx vinden de start van hun dating-avontuur in Lang leve de liefde behoorlijk spannend. Maar al snel laat Thirza merken dat het met haar zelfvertrouwen wel goed zit. Uit de vragenpot komt de kwestie naar boven wie van hen het beste in de markt ligt. Thirza is ervan overtuigd dat zij dat is, dat weet ze gewoon uit ervaring…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's