Lang Leve de Liefde: gezellige date eindigt in pyama in bed maar wordt er verlengd?

Lang Leve de Liefde: gezellige date eindigt in pyama in bed maar wordt er verlengd?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: gezellige date eindigt in pyama in bed maar wordt er verlengd? In Lang Leve de Liefde is Fleur enorm zenuwachtig, ze vergeet het cadeau voor Carles en laat het op de gang staan! In bedNiet alleen de cadeautjes vallen bij beiden goed in de smaak, het uiterlijk wordt ook wederzijds goed gekeurd. De gezellige date verloopt zo goed dat de twee bij elkaar, weliswaar in pyama, in bed belanden. Wordt er verlengd of niet? Of zit Fleur wat Carles betreft te veel op haar telefoon? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Lang leve de liefde: Maria vindt de schoenen van Jos niet mooi Bekijk deze video » Fabian en Noa praten in Lang leve de liefde over bedpartners: 'Ik sla deze even over' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Eric heeft wel behoefte aan intimiteit maar slaapt op de bank Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 16 October om 20:47

In Lang Leve de Liefde is Fleur enorm zenuwachtig, ze vergeet het cadeau voor Carles en laat het op de gang staan!

In bed
Niet alleen de cadeautjes vallen bij beiden goed in de smaak, het uiterlijk wordt ook wederzijds goed gekeurd. De gezellige date verloopt zo goed dat de twee bij elkaar, weliswaar in pyama, in bed belanden. Wordt er verlengd of niet? Of zit Fleur wat Carles betreft te veel op haar telefoon?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's