Hart van Nederland: vijf jaar na dood Boyan vechten ouders nog steeds voor gerechtigheid (video)

Hart van Nederland: vijf jaar na dood Boyan vechten ouders nog steeds voor gerechtigheid (video)

Wednesday 16 October om 12:17

<em>Hart van Nederland</em>: vijf jaar na dood Boyan vechten ouders nog steeds voor gerechtigheid (video) Vijf jaar geleden verloren Ewald en Marjo Braam hun zoon Boyan. Het leven van de jongen kende veel tegenslagen, vooral door zijn verstandelijke beperking en zijn strijd tegen drugs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: na gaswinningsproblemen in Groningen nu Friesland aan de beurt? Bekijk deze video » Faber in Hart van Nederland: "Het gaat goed met 'dragende motivering', hij is af" Bekijk deze video » Zus van vermoorde Gino in rechtbank: "Ik zie jou niet als mens" (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vijf jaar geleden verloren Ewald en Marjo Braam hun zoon Boyan. Het leven van de jongen kende veel tegenslagen, vooral door zijn verstandelijke beperking en zijn strijd tegen drugs.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's