Jeroen van der Boom in Shownieuws over Hazes-rel tussen moeder en zoon: "Enorm verdrietig"

Jeroen van der Boom in Shownieuws over Hazes-rel tussen moeder en zoon: "Enorm verdrietig"

Jeroen van der Boom in <em>Shownieuws</em> over <em>Hazes</em>-rel tussen moeder en zoon: &quot;Enorm verdrietig&quot; Jeroen van der Boom, te gast in de uitzending van Shownieuws geeft geen mening over de familie Hazes perikelen, dit is zakelijk gezien al lang geleden afgesproken. Heel verdrietigOver de huidige rel tussen moeder en zoon wil hij als vader zijnde wel vertellen dat hij het allemaal enorm verdrietig vindt. "Daar kan ik van wakker liggen" aldus de zanger. Met beide partijen kan hij goed overweg, zou hij als mediator kunnen optreden? Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook André Hazes en zoontje over beelden nieuwe neus van Monique Westenberg: "Niet meer plat" Bekijk deze video » Yolanthe Cabau over eigen realityserie op Netflix: "Je krijgt het allemaal te zien" (Shownieuws) Bekijk deze video » René Froger: 'Ik ben hier toch wel een beetje mee bezig' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 15 October om 11:59

Jeroen van der Boom, te gast in de uitzending van Shownieuws geeft geen mening over de familie Hazes perikelen, dit is zakelijk gezien al lang geleden afgesproken.

Heel verdrietig
Over de huidige rel tussen moeder en zoon wil hij als vader zijnde wel vertellen dat hij het allemaal enorm verdrietig vindt. "Daar kan ik van wakker liggen" aldus de zanger. Met beide partijen kan hij goed overweg, zou hij als mediator kunnen optreden?

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's