Hart van Nederland: na gaswinningsproblemen in Groningen nu Friesland aan de beurt?

Hart van Nederland: na gaswinningsproblemen in Groningen nu Friesland aan de beurt?

<em>Hart van Nederland</em>: na <em>gaswinning</em>sproblemen in Groningen nu Friesland aan de beurt? Het grondwater in Noord-Friesland heeft last van de zout- en gaswinning in de provincie. Zo is het zouter geworden en is ook de bodemstand gezakt. GaswinningIs na de gaswinningsproblematiek in Groningen nu Friesland aan de beurt? Sophie Hermans, minister van Klimaat verzekert in Hart Van Nederland dat de gaswinningsvergunningen alleen verlengd worden als dat veilig kan... Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Heftige brand bij Safaripark Beekse Bergen: dieren zijn ongedeerd (video) Bekijk deze video » Donny M. vertelt in rechtszaal meer over misbruik en moord op Gino (9): 'Knop ging om' Bekijk deze video » Cynisch? Vijlbrief na tekenen wet in Groningen: "Het beton is nog niet gestort..." (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 15 October om 10:32

Het grondwater in Noord-Friesland heeft last van de zout- en gaswinning in de provincie. Zo is het zouter geworden en is ook de bodemstand gezakt.

Gaswinning
Is na de gaswinningsproblematiek in Groningen nu Friesland aan de beurt? Sophie Hermans, minister van Klimaat verzekert in Hart Van Nederland dat de gaswinningsvergunningen alleen verlengd worden als dat veilig kan...

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's