Vandaag Inside: beelden van Wilfreds videoclip van 'Zomaar een avond' met vele schitterende BN'ers

Vandaag Inside: beelden van Wilfreds videoclip van 'Zomaar een avond' met vele schitterende BN'ers

<em>Vandaag Inside</em>: beelden van Wilfreds videoclip van 'Zomaar een avond' met vele schitterende BN'ers In Vandaag Inside toont Wilfred Genee de eerste beelden van de videoclip van zijn nieuwe single 'Zomaar een avond'. De vele BN'ers die erin voorkomen schitteren zoals je ze nog nooit hebt zien schitteren. Zo staat Lale Gül met Heleen van Rooyen op de bar en hangen Job Knoester en Directeurtje aan de bar. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp lacht om PVV-kamerlid Boutkan: 'Hij ziet ze vliegen!' (video) Bekijk deze video » Zien: Art Rooijakkers reageert op sneer nieuwe Talpa-collega Johan Derksen (538) Bekijk deze video » 'Directeurtje' Marco Louwerens over VI-rel: 'Tijdens de uitzending naar de studio gereden' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 15 October om 09:22

In Vandaag Inside toont Wilfred Genee de eerste beelden van de videoclip van zijn nieuwe single 'Zomaar een avond'. De vele BN'ers die erin voorkomen schitteren zoals je ze nog nooit hebt zien schitteren. Zo staat Lale Gül met Heleen van Rooyen op de bar en hangen Job Knoester en Directeurtje aan de bar.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's