Hilarisch! Dion Graus sneert naar VI dombo's 'de snor' en 'lachebekje' (video)

Hilarisch! Dion Graus sneert naar VI dombo's 'de snor' en 'lachebekje' (video)

Hilarisch! <em>Dion Graus</em> sneert naar <em>VI</em> dombo's 'de snor' en 'lachebekje' (video) In Vandaag Inside wordt Dion Graus al het hele jaar belachelijk gemaakt vanwege zijn uitleg over het wegjagen van de wolf tijdens een debat over de landbouwbegroting begin dit jaar. VI Dombo'sDe PVV-politicus die bekend staat om zijn sympathie voor dieren sprong destijds op de bres voor de wolf en wordt sindsdien door Johan Derksen en René van der Gijp regelmatig op de korrel genomen. Maar vandaag slaat Graus terug. Tijdens zijn pleidooi in de tweede kamer sneert de politicus naar de VI dombo's, de snor en lachebekje die het verstand van een poffertje zouden hebben... Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Johan Derksen hekelt Oranje-selectie in Vandaag Inside: ‘Een naar groepje’ (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over amateuristische Marjolein Faber (PVV): 'Sprekende kip van Wilders' (video) Bekijk deze video » Moeder BOOS nadat wolf pony aan stukken scheurt: "Omgekeerde wereld, wij binnen en wolven buiten" (HvNL) Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 16 October om 19:42

In Vandaag Inside wordt Dion Graus al het hele jaar belachelijk gemaakt vanwege zijn uitleg over het wegjagen van de wolf tijdens een debat over de landbouwbegroting begin dit jaar.

VI Dombo's
De PVV-politicus die bekend staat om zijn sympathie voor dieren sprong destijds op de bres voor de wolf en wordt sindsdien door Johan Derksen en René van der Gijp regelmatig op de korrel genomen. Maar vandaag slaat Graus terug. Tijdens zijn pleidooi in de tweede kamer sneert de politicus naar de VI dombo's, de snor en lachebekje die het verstand van een poffertje zouden hebben...

Bekijk het fragment hierboven.


Actuele video's

Meer actuele video's