Zien! Auto deels weggezakt in sinkhole in Rotterdam (Hart van Nederland)

Zien! Auto deels weggezakt in sinkhole in Rotterdam (Hart van Nederland)

Zien! Auto deels weggezakt in <em>sinkhole</em> in Rotterdam (<em>Hart van Nederland</em>) In de Rotterdamse wijk Crooswijk is een auto deels weggezakt in een sinkhole. Het voertuig zakte langzaam weg op de parkeerplek in een kokende straat! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vijf jaar na dood Boyan vechten ouders nog steeds voor gerechtigheid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: geschrokken inwoners in Eindhoven door meerdere sinkholes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: sinkhole in Maastricht op tijd ontdenkt door oplettende bewoners (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 16 October om 19:06

In de Rotterdamse wijk Crooswijk is een auto deels weggezakt in een sinkhole. Het voertuig zakte langzaam weg op de parkeerplek in een kokende straat!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's