Moeder BOOS nadat wolf pony aan stukken scheurt: "Omgekeerde wereld, wij binnen en wolven buiten" (HvNL)

Moeder BOOS nadat wolf pony aan stukken scheurt: "Omgekeerde wereld, wij binnen en wolven buiten" (HvNL)

Moeder BOOS nadat wolf pony aan stukken scheurt: &quot;Omgekeerde wereld, wij binnen en wolven buiten&quot; (<em>HvNL)</em> In het Gelderse Wekerom heeft een wolf een pony aan stukken gescheurd. De wolf liep op klaarlichte dag op het terrein van de familie Van Roekel en sloeg toe in hun tuin. Omgekeerde wereldSinds de lugubere vondst durven de kleinste kinderen niet meer buiten te spelen, ze zijn bang om opgegeten te worden. "Wordt het nog de omgekeerde wereld, wij binnen moeten zitten en de wolven buiten", aldus een boze moeder Gerritha in Hart van Nederland. Burgemeester RenĂ© Verhulst vindt ook dat het te ver gaat: "Het is moorddadig gewoon, wat er gebeurt". Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: politie zoekt mogelijke opzet bij doodgereden wolven (video) Bekijk deze video » Discussie tussen Derksen en Nico Dijkshoorn over de wolf: 'Je kan het niveau niet aan!' (video) Bekijk deze video » Landgoed Den Treek in Leusden weer open: is de wolf weg? Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 29 September om 09:25

In het Gelderse Wekerom heeft een wolf een pony aan stukken gescheurd. De wolf liep op klaarlichte dag op het terrein van de familie Van Roekel en sloeg toe in hun tuin.

Omgekeerde wereld
Sinds de lugubere vondst durven de kleinste kinderen niet meer buiten te spelen, ze zijn bang om opgegeten te worden. "Wordt het nog de omgekeerde wereld, wij binnen moeten zitten en de wolven buiten", aldus een boze moeder Gerritha in Hart van Nederland. Burgemeester René Verhulst vindt ook dat het te ver gaat: "Het is moorddadig gewoon, wat er gebeurt".

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's