Charmes in de strijd: Chris heeft een plan om de vrouwen voor zich te winnen

Charmes in de strijd: Chris heeft een plan om de vrouwen voor zich te winnen

<em>Charmes in de strijd</em>: Chris heeft een plan om de vrouwen voor zich te winnen In Charmes in de strijd proberen zes mannen en zes vrouwen als eerste de finish te halen tijdens een roadtrip in Italië. Dan is het wel van belang dat je niet wordt weggestemd en daarom heeft Chris een plan bedacht, Hij ziet zichzelf als leider van de mannen en probeert daarom met name Bowi in te palmen. “Ik ga ervoor zorgen dat die vrouwen mij zo leuk vinden dat ze gewoon pijn in hun hart krijgen als ze mij willen wegstemmen.” Bekijk de beelden van Charmes in de strijd hieronder. Charmes in de strijd is vanaf 28 oktober elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Eerste beelden Charmes in de strijd: 'Voor mij is het tactisch flirten' Bekijk deze video » Een eigen huis: Daniël krijgt ijzeren balk op hoofd en wordt met ambulance afgevoerd Bekijk deze video » Unu aangeslagen na ongeluk Daniël in Een eigen huis: 'Dacht dat hij doodging' Bekijk deze video »
Monday 21 October om 16:18

In Charmes in de strijd proberen zes mannen en zes vrouwen als eerste de finish te halen tijdens een roadtrip in Italië. Dan is het wel van belang dat je niet wordt weggestemd en daarom heeft Chris een plan bedacht, Hij ziet zichzelf als leider van de mannen en probeert daarom met name Bowi in te palmen. “Ik ga ervoor zorgen dat die vrouwen mij zo leuk vinden dat ze gewoon pijn in hun hart krijgen als ze mij willen wegstemmen.”

Bekijk de beelden van Charmes in de strijd hieronder. Charmes in de strijd is vanaf 28 oktober elke maandag en woensdag om 21.30 uur te zien bij Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's