Zien! Promo Charmes in de Strijd met Patty Brard op Net5

Zien! Promo Charmes in de Strijd met Patty Brard op Net5

Zien! Promo <em>Charmes in de Strijd</em> met Patty Brard op Net5 Vanaf 28 oktober kun je bij Net5 elke maandag en woensdag om 21:30 uur kijken naar het nieuwe programma Charmes in de strijd. Patty BrardPatty Brard presenteert het programma waarin avontuurlijke singles een roadtrip maken door Italië met aan het einde van de rit voor de winnaars 100.000 euro in de prijzenpot. Bekijk de promo van Charmes in de strijd hierboven. Bekijk ook Patty Brard: 'José Hoebee en Marga Scheide (Luv') zijn welkom op mijn party in Ziggo Dome' Bekijk deze video » Exclusief: Patty Brard deelt beelden bruiloft dochter Priscilla Bekijk deze video » Kees zingt samen met Patty Brard 'Feesten In De Stad', John de Bever verkleed als panter (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 22 October om 21:25

Vanaf 28 oktober kun je bij Net5 elke maandag en woensdag om 21:30 uur kijken naar het nieuwe programma Charmes in de strijd.

Patty Brard
Patty Brard presenteert het programma waarin avontuurlijke singles een roadtrip maken door Italië met aan het einde van de rit voor de winnaars 100.000 euro in de prijzenpot. Bekijk de promo van Charmes in de strijd hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's