Shownieuws: studiegenoot Alexia onthult escapades prinses in Londen

Shownieuws: studiegenoot Alexia onthult escapades prinses in Londen

<em>Shownieuws</em>: studiegenoot <em>Alexia</em> onthult escapades prinses in Londen In Shownieuws vertelt royaltydeskundige Sandra Schuurhof hoe een studiegenoot van Alexia een boekje open doet over de studententijd van de prinses in Londen. Ene Claire onthult details over de escapades van Alexia die zich kostelijk vermaakt in de Britse hoofdstad. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britney Spears trouwt met zichzelf: bekijk de nogal bizarre beelden Bekijk deze video » Hello Goodbye is terug: 'Heel heftig verhaal over motorbiker in eerste aflevering' Bekijk deze video » 'Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane werden wakker met een ring van een paar ton aan hun vinger' Bekijk deze video »
Royals :
Tuesday 22 October om 19:25

In Shownieuws vertelt royaltydeskundige Sandra Schuurhof hoe een studiegenoot van Alexia een boekje open doet over de studententijd van de prinses in Londen. Ene Claire onthult details over de escapades van Alexia die zich kostelijk vermaakt in de Britse hoofdstad.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's