Hello Goodbye is terug: 'Heel heftig verhaal over motorbiker in eerste aflevering'

Hello Goodbye is terug: 'Heel heftig verhaal over motorbiker in eerste aflevering'

Hello Goodbye is terug: 'Heel heftig verhaal over <em>motorbiker</em> in eerste aflevering' Joris Linssen is vanaf maandagavond weer terug met een nieuw seizoen van zijn Schiphol-hitprograma Hello Goodbye en dat belooft weer veel bijzondere ontmoetingen: 'Een van de mooiste en heftigste verhalen zit meteen in de eerste aflevering.. toen ik een hele ruige motorbiker trof op Schiphol', aldus de presentator. Hoe bijzonder dat verhaal was zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws. Hello Goodbye is vanaf 21 oktober iedere maandag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Bekijk ook Jan & Frans Bauer jr.: 'Papa is megatrots hierop' Bekijk deze video » Jeroen van der Boom afgemaakt door veel Oranjezondag-kijkers: 'Wat slecht, wansmaak' Bekijk deze video » Josée van Schiphol Airport groeit uit tot nieuwe realityster: bekijk de heerlijke beelden Bekijk deze video » Hello Goodbye: 'Ik ben verliefd op mijn Italiaanse vakantieliefde, die ik 2 nachten ken' Bekijk deze video »
TV :
Monday 21 October om 11:00

Joris Linssen is vanaf maandagavond weer terug met een nieuw seizoen van zijn Schiphol-hitprograma Hello Goodbye en dat belooft weer veel bijzondere ontmoetingen: 'Een van de mooiste en heftigste verhalen zit meteen in de eerste aflevering.. toen ik een hele ruige motorbiker trof op Schiphol', aldus de presentator.

Hoe bijzonder dat verhaal was zie je hierboven, in het fragment van Shownieuws. Hello Goodbye is vanaf 21 oktober iedere maandag om 21.05 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's