Josée van Schiphol Airport groeit uit tot nieuwe realityster: bekijk de heerlijke beelden

Josée van Schiphol Airport groeit uit tot nieuwe realityster: bekijk de heerlijke beelden

Josée van <em>Schiphol Airport</em> groeit uit tot nieuwe realityster: bekijk de heerlijke beelden In Schiphol Airport opent de Amsterdamse luchthaven de deuren voor de kijkers en krijg je een heerlijke blik achter de schermen. Onder anderen floormanager Josée maakt de tongen los en het lijkt erop dat dit bezige bijtje uitgroeit tot een nieuwe realityster. En haar ‘moment of fame’ is nog niet voorbij want het is al bekend dat er een tweede seizoen aankomt van Schiphol Airport. Hoog tijd om een paar mooie momenten van Josée op een rijtje te zetten. Bekijk beelden van Schiphol Airport in de video van Shownieuws hierboven. Hieronder zie je nog een mooi moment van Josée in de video van RTL. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Jan & Frans Bauer jr.: 'Papa is megatrots hierop' Bekijk deze video » De Oranjezondag: Chantal Janzen afgekraakt om interview over The Voice, 'ze is heel bang!' Bekijk deze video » Tippi Wan-actrice Cystine Carreon: 'Ik zou die Gooische Vrouwen-rol nu niet meer spelen' Bekijk deze video »
TV :
Monday 21 October om 10:00

In Schiphol Airport opent de Amsterdamse luchthaven de deuren voor de kijkers en krijg je een heerlijke blik achter de schermen. Onder anderen floormanager Josée maakt de tongen los en het lijkt erop dat dit bezige bijtje uitgroeit tot een nieuwe realityster. En haar ‘moment of fame’ is nog niet voorbij want het is al bekend dat er een tweede seizoen aankomt van Schiphol Airport. Hoog tijd om een paar mooie momenten van Josée op een rijtje te zetten.

Bekijk beelden van Schiphol Airport in de video van Shownieuws hierboven. Hieronder zie je nog een mooi moment van Josée in de video van RTL.

Actuele video's

Meer actuele video's