De Oranjezondag: Chantal Janzen afgekraakt om interview over The Voice, 'ze is heel bang!'

De Oranjezondag: Chantal Janzen afgekraakt om interview over The Voice, 'ze is heel bang!'

<em>De Oranjezondag</em>: Chantal Janzen afgekraakt om interview over The Voice, 'ze is heel bang!' In De Oranjezondag wordt uitgebreid gesproken over de terugkeer van The Voice of Holland. Sinds de BOOS-uitzending over het seksueel grensoverschrijdende gedrag achter de schermen bij de talentenjacht is The Voice van de buis verdwenen. ‘The Voice wordt veilige werkplek’The Voice keert in 2026 terug bij RTL 4 en volgens de gasten van de talkshow wordt het een van de meest veilige plekken om te werken omdat het onder een vergrootglas ligt. Chantal Janzen is in een interview heel erg voorzichtig en laat weten dat ze nog niet weet of ze terugkeert bij de omstreden talentenjacht. Maar volgens Rutger Castricum is ze vooral bang wat directeur Peter van der Vorst van haar verhaal vindt. “Ze is heel bang!”, zegt Thomas van Groningen. Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen: 'Maak 4 vrouwen coach in The Voice of Holland, dan ben je van probleem af' Bekijk deze video » Ilse DeLange wil als coach terugkeren in The Voice of Holland: 'Hartstikke leuk' (video) Bekijk deze video » Ronald Molendijk bezorgd over terugkeer The Voice of Holland: ‘Hoop dat het niet doorslaat’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 21 October om 08:57

In De Oranjezondag wordt uitgebreid gesproken over de terugkeer van The Voice of Holland. Sinds de BOOS-uitzending over het seksueel grensoverschrijdende gedrag achter de schermen bij de talentenjacht is The Voice van de buis verdwenen.

The Voice wordt veilige werkplek’
The Voice keert in 2026 terug bij RTL 4 en volgens de gasten van de talkshow wordt het een van de meest veilige plekken om te werken omdat het onder een vergrootglas ligt. Chantal Janzen is in een interview heel erg voorzichtig en laat weten dat ze nog niet weet of ze terugkeert bij de omstreden talentenjacht. Maar volgens Rutger Castricum is ze vooral bang wat directeur Peter van der Vorst van haar verhaal vindt. “Ze is heel bang!”, zegt Thomas van Groningen.

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's