Mark Baanders: 'Een vrouw is niet beter in moederlijke liefde geven dan een man'

Mark Baanders: 'Een vrouw is niet beter in moederlijke liefde geven dan een man'

Mark Baanders: 'Een vrouw is niet beter in moederlijke liefde geven dan een man' In Baanders wil een baby volgen we PowNed-presentator Mark Baanders in zijn zoektocht naar de mogelijkheden om een kind te krijgen, als homoseksuele man. Daarin zien we ook openhartige gesprekken tussen hem en zijn vrienden, die het niet altijd helemaal met hem eens blijken te zijn. Als Mark opmerkt dat 'Een vrouw niet beter is in het geven van moederlijke liefde dan een man', krijgt hij van een bekende te horen dat die dat echt totale onzin vindt: 'Daar ben ik het echt helemaal niet mee eens.' Het betreffende fragment van Baanders wil een baby zie je hieronder. Hierboven zie je een uitgebreid gesprek met de presentator over zijn opvallende programma. Bekijk ook Mark Baanders bij Eva: 'Ik werd uitgescholden en geslagen' Bekijk deze video » Jan & Frans Bauer jr.: 'Papa is megatrots hierop' Bekijk deze video » Mark Baanders: 'Ik heb evenveel recht op een kind als een heterokoppel' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 22 October om 13:48

In Baanders wil een baby volgen we PowNed-presentator Mark Baanders in zijn zoektocht naar de mogelijkheden om een kind te krijgen, als homoseksuele man. Daarin zien we ook openhartige gesprekken tussen hem en zijn vrienden, die het niet altijd helemaal met hem eens blijken te zijn. Als Mark opmerkt dat 'Een vrouw niet beter is in het geven van moederlijke liefde dan een man', krijgt hij van een bekende te horen dat die dat echt totale onzin vindt: 'Daar ben ik het echt helemaal niet mee eens.'

Het betreffende fragment van Baanders wil een baby zie je hieronder. Hierboven zie je een uitgebreid gesprek met de presentator over zijn opvallende programma.

Actuele video's

Meer actuele video's