DNA Singers: Michel Mulder en nichtje Julia maken indruk met Someone You Loved

DNA Singers: Michel Mulder en nichtje Julia maken indruk met Someone You Loved

<em>DNA Singers</em>: Michel Mulder en nichtje Julia maken indruk met <em>Someone You Loved</em> In DNA Singers hadden velen het al geraden: het bekende familielid van Julia is niemand minder dan Michel Mulder. Er werden flink wat hints gegeven dus het was niet heel moeilijk om te raden om welke zingende Olympische sporter het ging. Samen zingen Michel en zijn nichtje Julia het nummer Someone You Loved van Lewis Capaldi en de twee maken veel indruk. Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) DNA Singers: Do zingt heerlijk disco-duet met haar tante Bekijk deze video » DNA Singers: Esmée van Kampen en broer maken indruk met Soldier On Bekijk deze video » DNA Singers: Julia geeft hints, wie is haar bekende familielid? Bekijk deze video »
Friday 18 October om 11:39

In DNA Singers hadden velen het al geraden: het bekende familielid van Julia is niemand minder dan Michel Mulder. Er werden flink wat hints gegeven dus het was niet heel moeilijk om te raden om welke zingende Olympische sporter het ging. Samen zingen Michel en zijn nichtje Julia het nummer Someone You Loved van Lewis Capaldi en de twee maken veel indruk.

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's