Shownieuws: Malgosia breekt zonder kaartje in bij Carré voor Televizier-Ring Gala

Shownieuws: Malgosia breekt zonder kaartje in bij Carré voor Televizier-Ring Gala

<em>Shownieuws</em>: Malgosia breekt zonder kaartje in bij Carré voor Televizier-Ring Gala Bart Ettekoven vertelt bij Shownieuws onder meer over de meest opvallende momenten van het Gouden Televizier-Ring Gala 2024. En de entertainmentdeskundige doet onder meer een boekje open over Malgosia. Malgosia had geen uitnodiging ontvangenMalgosia was dit seizoen te zien in B&B vol liefde en vond daarom dat ze ook in Carré hoorde te zijn, ook al had ze geen uitnodiging ontvangen. “Malgosia stond aan de deur te rammelen van: mag ik toch naar binnen?” In een Insta-story van Ettekoven vertelt Malgosia dat ze in de buurt parkeerde om in te breken bij het theater… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gouden Televizier-Ring Gala: Janny van der Heijden en hondje Nhaan in matchende outfits Bekijk deze video » Joost Klein afgemaakt om gedrag bij Televizier-Ring Gala: 'Sesamstraat-niveau!' Bekijk deze video » Eva van Over mijn lijk op rode loper: 'Ik ben uitbehandeld, maar zo voelt het niet' Bekijk deze video »
TV :
Friday 18 October om 14:11

Bart Ettekoven vertelt bij Shownieuws onder meer over de meest opvallende momenten van het Gouden Televizier-Ring Gala 2024. En de entertainmentdeskundige doet onder meer een boekje open over Malgosia.

Malgosia had geen uitnodiging ontvangen
Malgosia was dit seizoen te zien in B&B vol liefde en vond daarom dat ze ook in Carré hoorde te zijn, ook al had ze geen uitnodiging ontvangen. “Malgosia stond aan de deur te rammelen van: mag ik toch naar binnen?” In een Insta-story van Ettekoven vertelt Malgosia dat ze in de buurt parkeerde om in te breken bij het theater…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's