De Bondgenoten: El Che wordt gelijk uitgehoord, ziet hij Demi wel zitten?

De Bondgenoten: El Che wordt gelijk uitgehoord, ziet hij Demi wel zitten?

<em>De Bondgenoten</em>: El Che wordt gelijk uitgehoord, ziet hij Demi wel zitten? In De Bondgenoten zijn allerlei nieuwe kandidaten gearriveerd voor de nieuwe cyclus, waaronder El Che. Hij kan gelijk een vragenvuur verwachten. Wat is zijn type? En komt dat toevallig overeen met Demi? Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Senna walgt van Jason’s ontbijt in De Bondgenoten: 'Je bent een vuile viezerik!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Floris bijt in de arm van Senna Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason gaat liever naar de FEBO dan naar de kerk (video) Bekijk deze video »
Friday 18 October om 11:58

In De Bondgenoten zijn allerlei nieuwe kandidaten gearriveerd voor de nieuwe cyclus, waaronder El Che. Hij kan gelijk een vragenvuur verwachten. Wat is zijn type? En komt dat toevallig overeen met Demi?

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's