Mannen VI lyrisch over Merel Ek en haar Televizier-Ring speech: 'Geen ordinair woord!'

Mannen VI lyrisch over Merel Ek en haar Televizier-Ring speech: 'Geen ordinair woord!'

Mannen <em>VI</em> lyrisch over Merel Ek en haar Televizier-Ring speech: 'Geen ordinair woord!' Donderdagavond mocht Merel Ek de Televizier-Ring Talent in ontvangst nemen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. En uiteraard is dat volgens de heren van Vandaag Inside helemaal terecht. __Derksen en Van der Gijp kennen Monica Geuze niet __Volgens de mannen van VI is Merel, die regelmatig bij ze te gast is, inderdaad het grootste talent van alle genomineerden. Estavana Polman is ‘gewoon een leuke meid’ en Monica Geuze kennen ze niet. Bovendien zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee erg enthousiast over de speech van Merel. “Geen ordinair woord ertussen!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen snapt niets van actie Rachel Hazes: 'Dan is er iets mis met je' Bekijk deze video » Johan Derksen lyrisch over André van Duin: 'Ken niemand die een hekel aan hem heeft' Bekijk deze video » René van der Gijp over Donny M.: 'Pedofielen zijn ziek' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 18 October om 08:37

Donderdagavond mocht Merel Ek de Televizier-Ring Talent in ontvangst nemen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. En uiteraard is dat volgens de heren van Vandaag Inside helemaal terecht.

__Derksen en Van der Gijp kennen Monica Geuze niet __
Volgens de mannen van VI is Merel, die regelmatig bij ze te gast is, inderdaad het grootste talent van alle genomineerden. Estavana Polman is ‘gewoon een leuke meid’ en Monica Geuze kennen ze niet. Bovendien zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee erg enthousiast over de speech van Merel. “Geen ordinair woord ertussen!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's