René van der Gijp over Donny M.: 'Pedofielen zijn ziek' (Vandaag Inside)

René van der Gijp over Donny M.: 'Pedofielen zijn ziek' (Vandaag Inside)

René van der Gijp over Donny M.: 'Pedofielen zijn ziek' (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside wordt gesproken over Donny M., woensdag hoorde hij het Openbaar Ministerie 28 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen zich eisen. Hij wordt verdacht van onder meer het misbruiken en doden van Gino van der Straeten (9). ‘Donny M. geen status in gevangenis’“Pedofielen zijn ziek, en dan heb je dat nog in gradaties”, zegt René van der Gijp. “Deze jongen was doodziek.” Van der Gijp vindt het onvoorstelbaar dat nooit iemand in een voortraject heeft ontdekt dat deze Donny M. een ‘enorme patiënt’ is en dat hij vrij rondliep. Johan Derksen benadrukt dat hij in de gevangenis geen enkele status zal hebben… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen hekelt Oranje-selectie in Vandaag Inside: ‘Een naar groepje’ (video) Bekijk deze video » Hilarisch! Dion Graus sneert naar VI dombo's 'de snor' en 'lachebekje' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen snapt niets van actie Rachel Hazes: 'Dan is er iets mis met je' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 17 October om 08:48

In Vandaag Inside wordt gesproken over Donny M., woensdag hoorde hij het Openbaar Ministerie 28 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen zich eisen. Hij wordt verdacht van onder meer het misbruiken en doden van Gino van der Straeten (9).

‘Donny M. geen status in gevangenis’
“Pedofielen zijn ziek, en dan heb je dat nog in gradaties”, zegt René van der Gijp. “Deze jongen was doodziek.” Van der Gijp vindt het onvoorstelbaar dat nooit iemand in een voortraject heeft ontdekt dat deze Donny M. een ‘enorme patiënt’ is en dat hij vrij rondliep. Johan Derksen benadrukt dat hij in de gevangenis geen enkele status zal hebben…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's