De Bondgenoten: El Che vecht tegen verliefdheid, 'ik zou haar best zoenen'

De Bondgenoten: El Che vecht tegen verliefdheid, 'ik zou haar best zoenen'

<em>De Bondgenoten</em>: El Che vecht tegen verliefdheid, 'ik zou haar best zoenen' In De Bondgenoten vertelt El Che openhartig aan Rami dat hij het lastig vindt om met zijn gevoelens voor Demi om te gaan. Hij zegt dat hij haar best zou willen zoenen, maar hij wil hun vriendschap ook niet verpesten. “Hier buiten, ik denk niet dat ik besties met haar zou kunnen zijn omdat ik meer zou willen.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Jamie en Steven Kazàn geven de kandidaten een goochel-opdracht Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rami krijgt mysterieuze brief en moet een keuze maken Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jesse overstuur door snurkende Jason, 'ben zo klaar met hem!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 October om 14:53

In De Bondgenoten vertelt El Che openhartig aan Rami dat hij het lastig vindt om met zijn gevoelens voor Demi om te gaan. Hij zegt dat hij haar best zou willen zoenen, maar hij wil hun vriendschap ook niet verpesten. “Hier buiten, ik denk niet dat ik besties met haar zou kunnen zijn omdat ik meer zou willen.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's