GESTRESTE Rocky in De Bondgenoten over z'n vrouw: "Waarom wil ze niet bellen, is ze boos?"

GESTRESTE Rocky in De Bondgenoten over z'n vrouw: "Waarom wil ze niet bellen, is ze boos?"

GESTRESTE Rocky in <em>De Bondgenoten</em> over z'n vrouw: &quot;Waarom wil ze niet bellen, is ze boos?&quot; In De Bondgenoten mogen De Gieren bellen met het thuisfront. Als blijkt dat Rocky's vrouw er niet bij zal zijn, is de verbazing bij iedereen groot. In de sauna probeert Maurice hem op te beuren als een gestreste Rocky zich afvraagt: "Waarom wil ze niet bellen, is ze boos?". Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: Floris is erg afgeleid door de mooie 'broek' van Senna Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason liet thuis zijn oma stofzuigen, 'lui varken!' Bekijk deze video » Veel aandacht voor Serena's geoliede borsten in De Bondgenoten! Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 9 October om 19:16

In De Bondgenoten mogen De Gieren bellen met het thuisfront. Als blijkt dat Rocky's vrouw er niet bij zal zijn, is de verbazing bij iedereen groot. In de sauna probeert Maurice hem op te beuren als een gestreste Rocky zich afvraagt: "Waarom wil ze niet bellen, is ze boos?".

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's