Veel aandacht voor Serena's geoliede borsten in De Bondgenoten!

Veel aandacht voor Serena's geoliede borsten in De Bondgenoten!

Veel aandacht voor Serena's geoliede borsten in <em>De Bondgenoten</em>! In De Bondgenoten is er veel aandacht voor Serena's geoliede borsten. Diederik komt wel heel dicht bij Serena's voorgevel om eraan te kunnen ruiken. Wat vindt Britt van deze actie? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Bondgenoten: Serena tiert tegen Britt, 'Kijk hoe achterlijk je doet' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Floris is erg afgeleid door de mooie 'broek' van Senna Bekijk deze video » De Bondgenoten: Jason liet thuis zijn oma stofzuigen, 'lui varken!' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 8 October om 19:55

In De Bondgenoten is er veel aandacht voor Serena's geoliede borsten. Diederik komt wel heel dicht bij Serena's voorgevel om eraan te kunnen ruiken. Wat vindt Britt van deze actie?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's