Hart van Nederland: baby overleden in Groningse woning, twee personen aangehouden (video)

Hart van Nederland: baby overleden in Groningse woning, twee personen aangehouden (video)

Tuesday 3 September om 20:10

<em>Hart van Nederland</em>: baby overleden in Groningse woning, twee personen aangehouden (video) In een woning in Groningen is dinsdag een baby overleden. Twee personen zijn aangehouden, meldt de politie aan Hart van Nederland. De politie is een onderzoek gestart, omdat het zou kunnen gaan om een niet-natuurlijk overlijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Wordt Dean Hoogendoorn (12) de nieuwe Max Verstappen? Bekijk deze video » Landgoed Den Treek in Leusden weer open: is de wolf weg? Bekijk deze video » Flink wat wateroverlast door felle regenbuien: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in Groningen is dinsdag een baby overleden. Twee personen zijn aangehouden, meldt de politie aan Hart van Nederland. De politie is een onderzoek gestart, omdat het zou kunnen gaan om een niet-natuurlijk overlijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's