Shownieuws met bloemen bij gewonde Viola Holt met drievoudige enkelbreuk: "Zo pijnlijk"

Shownieuws met bloemen bij gewonde Viola Holt met drievoudige enkelbreuk: "Zo pijnlijk"

<em>Shownieuws</em> met bloemen bij gewonde <em>Viola Holt</em> met drievoudige enkelbreuk: &quot;Zo pijnlijk&quot; Shownieuws brengt Viola Holt een mooie bos bloemen omdat ze behoorlijk in de lappenmand zit. Niet alleen is ze op haar verjaardag gevallen, zo brak ze later haar enkel bij een val van de trap. PijnlijkViola doet uitgebreid verhaal over de drievoudige breuk. "Zo pijnlijk" aldus de oud-presentatrice met haar roze gipsen been. Op termijn krijgt ze een plaatje in haar enkel en dat is helemaal niet erg. Als het maar van goud is! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws hemelt Tina Nijkamp op: 'Ze heeft dit programma bedacht' (video) Bekijk deze video » Zien: dronken Druiventros heeft de lachers op zijn hand in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Viola Holt (75): 'Ik heb het gevoel dat ik alleen maar jonger ben geworden' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 25 August om 09:46

Shownieuws brengt Viola Holt een mooie bos bloemen omdat ze behoorlijk in de lappenmand zit. Niet alleen is ze op haar verjaardag gevallen, zo brak ze later haar enkel bij een val van de trap.

Pijnlijk
Viola doet uitgebreid verhaal over de drievoudige breuk. "Zo pijnlijk" aldus de oud-presentatrice met haar roze gipsen been. Op termijn krijgt ze een plaatje in haar enkel en dat is helemaal niet erg. Als het maar van goud is!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's