John van den Heuvel over nieuw seizoen Ontvoerd: 'Ieder jaar veel aanmeldingen' (video)

John van den Heuvel over nieuw seizoen Ontvoerd: 'Ieder jaar veel aanmeldingen' (video)

Saturday 24 August om 10:35

John van den Heuvel over nieuw seizoen <em>Ontvoerd</em>: 'Ieder jaar veel aanmeldingen' (video) John van den Heuvel is opnieuw op een wereldwijde missie. Voor het negende seizoen van Ontvoerd reist hij samen met zijn team naar de meest afgelegen plekken, vastbesloten om ontvoerde kinderen te vinden en terug te brengen naar hun families. In Shownieuws vertelde Van den Heuvel over de nieuwe afleveringen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf maandag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL5. John van den Heuvel hekelt PVV-plan om gevangenen naar buitenland te sturen: 'Volstrekt kansloos' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Seginio Piqué vermoedt etnisch profileren bij aanhouding Antwerpen (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over slechte verstandhouding met Royce de Vries: 'Erg jammer' (video) Bekijk deze video »
TV :

John van den Heuvel is opnieuw op een wereldwijde missie. Voor het negende seizoen van Ontvoerd reist hij samen met zijn team naar de meest afgelegen plekken, vastbesloten om ontvoerde kinderen te vinden en terug te brengen naar hun families. In Shownieuws vertelde Van den Heuvel over de nieuwe afleveringen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf maandag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL5.

Actuele video's

Meer actuele video's