Hart van Nederland: pannenkoekenboot botst tegen kade in Rotterdam, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: pannenkoekenboot botst tegen kade in Rotterdam, meerdere gewonden (video)

Friday 16 August om 18:59

<em>Hart van Nederland</em>: pannenkoekenboot botst tegen kade in Rotterdam, meerdere gewonden (video) De Pannenkoekenboot in Rotterdam is vrijdagmiddag hard tegen de kade gevaren. Volgens de politie waren er zo'n honderd mensen aan boord. Meerdere van hen zijn gewond geraakt. Volgens getuigen vlogen de borden, tafels en bestek in het rond. En het was natuurlijk behoorlijk schrikken voor de inzittenden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: hond overleden en twee gewonden bij scooterongeluk Vianen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon dood gevonden in woning Oosteind bij Oosterhout (video) Bekijk deze video » Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

De Pannenkoekenboot in Rotterdam is vrijdagmiddag hard tegen de kade gevaren. Volgens de politie waren er zo'n honderd mensen aan boord. Meerdere van hen zijn gewond geraakt. Volgens getuigen vlogen de borden, tafels en bestek in het rond. En het was natuurlijk behoorlijk schrikken voor de inzittenden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's