Hart van Nederland: hond overleden en twee gewonden bij scooterongeluk Vianen (video)

Hart van Nederland: hond overleden en twee gewonden bij scooterongeluk Vianen (video)

Thursday 15 August om 19:07

<em>Hart van Nederland</em>: hond overleden en twee gewonden bij scooterongeluk Vianen (video) Bij een ongeluk met een scooter in Vianen zijn twee mensen gewond geraakt. Eén van de slachtoffers was haar hond aan het uitlaten, toen ze werd aangereden door de scooter. Beiden raakten gewond. De hond overleefde de klap niet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: Aleyna (24) overlijdt twee dagen na haar cosmetische operatie in Turkije (video) Bekijk deze video » Historische dag: Nederland telt vandaag 18 miljoen inwoners (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon dood gevonden in woning Oosteind bij Oosterhout (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk met een scooter in Vianen zijn twee mensen gewond geraakt. Eén van de slachtoffers was haar hond aan het uitlaten, toen ze werd aangereden door de scooter. Beiden raakten gewond. De hond overleefde de klap niet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's