Hart van Nederland: persoon dood gevonden in woning Oosteind bij Oosterhout (video)

Hart van Nederland: persoon dood gevonden in woning Oosteind bij Oosterhout (video)

Thursday 15 August om 19:00

<em>Hart van Nederland</em>: persoon dood gevonden in woning Oosteind bij Oosterhout (video) In Oosteind is donderdag een overleden persoon in een woning aangetroffen. Volgens een correspondent ter plaatse lag de persoon al langere tijd in de woning. De politie is een onderzoek gestart. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: beelden en getuigen van aanhouding ex-tbs'er Mark B. in Vries Bekijk deze video » Hart van Nederland: Aleyna (24) overlijdt twee dagen na haar cosmetische operatie in Turkije (video) Bekijk deze video » Historische dag: Nederland telt vandaag 18 miljoen inwoners (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

In Oosteind is donderdag een overleden persoon in een woning aangetroffen. Volgens een correspondent ter plaatse lag de persoon al langere tijd in de woning. De politie is een onderzoek gestart.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's