Hart van Nederland: beelden en getuigen van aanhouding ex-tbs'er Mark B. in Vries

Hart van Nederland: beelden en getuigen van aanhouding ex-tbs'er Mark B. in Vries

<em>Hart van Nederland</em>: beelden en getuigen van aanhouding ex-tbs'er Mark B. in <em>Vries</em> In Hart van Nederland beelden van de aanhouding van ex-tbs'er Mark B. in het Drentse Vries dinsdagavond. Verschillende mensen waren er getuige van hoe de 56-jarige Mark in de boeien werd geslagen. Volgens deze getuigen verzette hij zich niet bij zijn arrestatie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in Barneveld (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Opnieuw brandende voorwerpen achtergelaten bij woning overleden Vlaardingse loodgieter (video) Bekijk deze video » Noodweer teistert Breda: gecrashte auto's en drijvende putdeksels (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 14 August om 20:00

In Hart van Nederland beelden van de aanhouding van ex-tbs'er Mark B. in het Drentse Vries dinsdagavond. Verschillende mensen waren er getuige van hoe de 56-jarige Mark in de boeien werd geslagen. Volgens deze getuigen verzette hij zich niet bij zijn arrestatie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's