Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in Barneveld (RTL Boulevard)

Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in Barneveld (RTL Boulevard)

Tuesday 13 August om 20:03

Sinds zaterdagochtend is Barneveld in de greep van een ontvoeringszaak. Een klein kindje van anderhalf in een luierbroekje raakte vermist.

Vernielingen
Na een tip is bij een woninginval de peuter aangetroffen. Van de drie aangehouden verdachten wordt nog één man vast gehouden. De desbetreffende woning is al meerdere malen doelwit van vernielingen geweest. In RTL Boulevard geeft Clarice Stenger een samenvatting van wat er inmiddels over de kidnapping bekend is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in <em>Barneveld</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Sinds zaterdagochtend is Barneveld in de greep van een ontvoeringszaak. Een klein kindje van anderhalf in een luierbroekje raakte vermist. VernielingenNa een tip is bij een woninginval de peuter aangetroffen. Van de drie aangehouden verdachten wordt nog één man vast gehouden. De desbetreffende woning is al meerdere malen doelwit van vernielingen geweest. In RTL Boulevard geeft Clarice Stenger een samenvatting van wat er inmiddels over de kidnapping bekend is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook In B&B Vol Liefde drinkt Jan niet van Anja’s oploskoffie: "Dan doe ik mezelf wat aan" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » RTL Boulevard: vermissing Jay Slater houdt Groot-Brittannië in z’n greep (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen GTST start 26 augustus bij RTL 4: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in Barneveld (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's