Noodweer teistert Breda: gecrashte auto's en drijvende putdeksels (Hart van Nederland)

Noodweer teistert Breda: gecrashte auto's en drijvende putdeksels (Hart van Nederland)

Wednesday 14 August om 09:32

Noodweer teistert Breda: gecrashte auto's en drijvende putdeksels (<em>Hart van Nederland</em>) De zware onweersbuien die dinsdagavond- en nacht over meerdere delen van ons land trokken, hebben in Breda voor flinke overlast gezorgd. In bovenstaande beelden van Hart van Nederland is te zien hoe auto's het zwaar te verduren hebben in de stad en hoe putdeksels omhoog kwamen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. In Groningse Baflo is grote brand in aardappelloods uitgebroken (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vernielingen aan woning na kidnapping peuter in Barneveld (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Opnieuw brandende voorwerpen achtergelaten bij woning overleden Vlaardingse loodgieter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De zware onweersbuien die dinsdagavond- en nacht over meerdere delen van ons land trokken, hebben in Breda voor flinke overlast gezorgd. In bovenstaande beelden van Hart van Nederland is te zien hoe auto's het zwaar te verduren hebben in de stad en hoe putdeksels omhoog kwamen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's