In Groningse Baflo is grote brand in aardappelloods uitgebroken (Hart van Nederland)

In Groningse Baflo is grote brand in aardappelloods uitgebroken (Hart van Nederland)

In Groningse Baflo is grote <em>brand</em> in aardappelloods uitgebroken (<em>Hart van Nederland</em>) In het Groningse Baflo is een grote brand in een aardappelloods uitgebroken. In Hart van Nederland beelden van de brand die in de wijde omgeving te zien. Omdat er veel rook vrij komt raadt de brandweer omwonenden aan om ramen en deuren dicht te doen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Prachtige beelden van noorderlicht met vallende sterren in Hart van Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en gewonden bij brand in zorginstelling Arnemuiden (video) Bekijk deze video » Grote brand nabij treinstation Groningen: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 13 August om 12:51

In het Groningse Baflo is een grote brand in een aardappelloods uitgebroken. In Hart van Nederland beelden van de brand die in de wijde omgeving te zien. Omdat er veel rook vrij komt raadt de brandweer omwonenden aan om ramen en deuren dicht te doen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's